File op A58 door ongeluk Vlaketunnel

Toegevoegd: 13-05-2018, 12.36 uur

File op A58 door ongeluk Vlaketunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Een ongeluk op de A58 bij de Vlaketunnel heeft zondagmorgen voor een lange file gezorgd in de richting van Bergen op Zoom.

Rond 11.00 uur kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Doordat beide voertuigen moesten worden weggetakeld was de weg tot 12.00 uur gedeeltelijk afgesloten. Op het hoogtepunt stond er een file van 19 kilometer wat voor een vertraging zorgde van drie kwartier.

Ongetwijfeld speelt daarbij mee dat veel toeristen Zeeland nu uitrijden op weg terug naar huis na een lang Hemelvaartweekend aan de Zeeuwse kust.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de Man (13-5-2018 om 14:21)
Hahaha 1 ongeluk en beetje toeristen en het is weer een zooitje hier ! En dan wil ze 2000 mariniers in Kazerne Vlissingen plaatsen die nooit op oefening kunnen wegens drukte en bij elke ongeluk niet naar hun werk kunnen en altijd in de file staan hahahaha