Tholen wil sluiting vanwege hennepkwekerij

Toegevoegd: 15-05-2018, 20.03 uur

Tholen wil sluiting vanwege hennepkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - De gemeente Tholen wil het bedrijfsgedeelte van een pand aan de Energieweg in Tholen voor de periode van zes maanden sluiten. In het gebouw werd begin april een in werking zijnde wietkwekerij aangetroffen.

Tijdens een zogeheten hennepruimdag viel de politie op woensdag vier april vier panden binnen. Eén daarvan bevond zich in Tholen. Binnen werden in totaal 421 wietplanten aangetroffen welke waren verdeeld over twee kweekruimtes. Volgens de gemeente werd ook een handelshoeveelheid softdrugs gevonden.

Burgemeester Van de Velde - De Wilde heeft onlangs kenbaar gemaakt om op basis van het Damoclesbeleid het bedrijfsgedeelte van het pand aan de Energieweg voor een half jaar te willen sluiten. Een definitief besluit over de voorgenomen sluiting volgt na afloop van de zienswijze termijn.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
André (15-5-2018 om 20:47)
Als dat gezeik om een paar plantjes, wat een ziek land leven we.