Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Lekke banden en aanrijding in Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 16-05-2018, 22.02 uur
Lekke banden en aanrijding in Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Vier auto's met een lekke band en een aanrijding hebben woensdagavond voor oponthoud gezorgd in en rondom de Westerscheldetunnel.

De auto's reden hun banden lek in de oostbuis (richting Borssele) nadat rond 16.50 uur een metalen staaf van een vrachtwagen was gevallen. Er moesten meerdere wagens worden geborgen en hierdoor ontstond flinke vertraging. Eén rijstrook moest namelijk tijdelijk worden gesloten. Volgens de Westerscheldetunnel stond er op een gegeven moment zo'n vijf kilometer file.

Nadat het verkeer rond half zeven weer goed op gang kwam, moest de buis nog geen kwartier later volledig worden afgesloten vanwege een aanrijding in de tunnel. Er was geen sprake van een ernstig ongeval maar desondanks zorgde ook dit incident weer voor flink wat oponthoud. Na twintig minuten was de weg weer vrij. Om 19.25 uur waren alle files opgelost.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750