Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meer dan twintig boetes Pinksternacht Renesse

Toegevoegd: 20-05-2018, 08.26 uur
Er werden onder meer boetes uitgedeeld voor baldadigheid en wildplassen.
Er werden onder meer boetes uitgedeeld voor baldadigheid en wildplassen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RENESSE - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in Renesse in totaal 23 processen-verbaal uitgeschreven.


Via Facebook hield het politieteam Oosterscheldebekken mensen op de hoogte van de werkzaamheden tijdens de Pinksternacht. Volgens de politie waren er een aantal opstootjes en hulpverleningen, maar kijkt men terug op een geslaagde dienst. De verbalen werden uitgedeeld voor uiteenlopende feiten. Het ging onder meer om baldadigheid en wildplassen.

Tijdens het Pinksterweekeinde krijgt de politie op Schouwen-Duiveland overigens ook weer assistentie van collega's uit het Duitse Krefeld. Vannacht werden ook een diensthond en politiepaarden ingezet om de orde te bewaren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (20-5-2018 om 19:46)
Fijn dat het tot nu toe allemaal gezellig en rustig verloopt! Uiteraard zal er wel eens een biertje te veel worden gedronken, maar dat hoort er ook wel een beetje bij. Goed dat de politie duidelijk aanwezig is! Door deze aanwezigheid wordt veel ellende voorkomen.
Peet (20-5-2018 om 09:55)
Geslaagd ? Ja als je je prioriteiten verlegd naar kleine mis-stapjes dan lijkt het minder erg ja.. Er word nog steeds coke gedeald in de toiletten overal en men rijd nog steeds massaal met drank op op de fiets naar huis ook dat is verboden bij de wet.. Geen 1 weggebruiker mag met drank op rijden ook fietsers niet...Ik lees vaak boze reacties over drank en autorijden maar op de fiets is het net zo STRAFBAAR !
Bram (20-5-2018 om 09:42)
Wat er bij de horeca word verdient aan de toeristen Gaat er gelijk weer uit de staatskas aan politie bewaking en orde handhaving Fijn dat onze oosterburen weer aanwezig zijn
Cookie-instellingen beheren