Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Wielrenners gewond bij valpartij in Arnemuiden

Toegevoegd: 20-05-2018, 11.36 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In de polder bij Arnemuiden zijn zondagochtend twee wielrenners gewond geraakt tijdens een valpartij.


De twee maakten deel uit van een groep renners bestaande uit een kleine 20 personen. De groep reed over de Oranjepolderseweg toen het rond 10.40 uur misging in de buurt van de kruising met de Veerseweg.

Er kwamen twee ambulanceteams ter plaatse en twee renners zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boontje komt om zn loontje (20-5-2018 om 17:33)
Gelukkig zijn er dit keer geen onschuldige omstanders geraakt. Deze wegpiraten horen gewoon niet op de openbare weg thuis. Als ik wil racen met mijn auto moet ik naar het circuit toe en deze wielrenterroristen mogen gewoon vol gas door het overige verkeer heen scheuren en alles en iedereen moet maar wijken. Als alle ongelukken met deze wegpiraten zo zouden aflopen zou het niet zo erg zijn, helaas worden maar Als te vaak onschuldige passanten geraakt.
Adje (20-5-2018 om 14:40)
Veel sterkte aan de mannen en beterschap. Hopelijk de verwondingen meevallen. @Jacob zo te zien deze groep mannen hoort niet met de snelheidsduivels met gassen en knallen tempo ligt rond de 30 denk ik en ongeluk zit in en kleine hoek toch???
grensarbeider (20-5-2018 om 14:10)
@Jacob je hebt in principe gelijk. Groepjes wielrenners denken vaak dat de weg van hen is en de recreatiefietser kijkt vaak niet verder vooruit dan z'n fietsstuur. In dit bericht staat echter enkel iets over een groepje wielrenners. Waarschijnlijk hebben ze elkaar van de fiets gereden.
R2 (20-5-2018 om 13:58)
Hopelijk loopt het goed af voor de wielrenners. Wat me meer verbaast is dat de politie wel tijd heeft om te komen als er een ongeluk gebeurd,maar er niet tegen op treed als de heren coureurs de hele weg in beslag nemen en zich zeer asociaal gedragen incl .volgwagens ed.
Peter (20-5-2018 om 13:09)
Soms is horen en dan zwijgen beter. Helemaal als je niet weet wat er gebeurt is.
jacob (20-5-2018 om 12:18)
Zoals dikwijls bij zulke groepen is het gassen en knallen zo hard als je maar kan. En dan kun je zo iets verwachten. Sommigen hebben totaal respect voor de recreatie fietser. En nu zal ik hier wel commentaar op krijgen dat de recreatie fietser zich ook aso gedraagt.
Cookie-instellingen beheren