Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractaatweg uur dicht na ongeluk Westdorpe

Toegevoegd: 20-05-2018, 23.52 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De Tractaatweg (N62) is zondagavond tussen Westdorpe en Axel enige tijd dicht geweest vanwege een ongeluk.


Het ongeval gebeurde rond 22.10 uur in de buurt van de kruising met de Eversdam. Een grijze Volkswagen Golf van nog geen twee maanden oud kwam hier door onbekende oorzaak in botsing met een zwarte Belgische auto, eveneens een Volkswagen Golf. De Nederlandse auto verloor hierdoor een wiel. Mogelijk kwam één van de bestuurders op de verkeerde weghelft terecht.

De ambulancedienst is ter plekke gekomen om de betrokkenen te onderzoeken. Zeker één persoon zou gewond zijn geraakt. Bergingsbedrijf Vermaat is ter plaatse gekomen om de beide Golfjes te takelen. Rond 23.15 uur konden de wagens worden weggesleept en even later was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren