Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 55 km

Dode en gewonden bij ongeval beknelling op N61 Hoek

Toegevoegd: 19-09-2006, 09.53 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HOEK - Vanmorgen rond 09.45 uur vond op de N61 in Hoek, ter hoogte van De Braakman, een frontale aanrijding plaats waarbij één persoon om het leven is gekomen.

Een 21-jarige onderwijzeres van een school uit de gemeente Sluis reed, met vier leerlingen, in haar auto. Op de N61 werd haar auto frontaal aangereden door een tegenligger. Deze vrouw, een 53-jarige Middelburgse, kwam met haar rechterwiel in de berm terecht. Door een stuurcorrectie die zij maakte kwam haar auto op de verkeerde weghelft terecht en kwam hier in aanrijding met de auto van de onderwijzeres.

De 21-jarige vrouw was op slag dood. Twee meisjes, van 10 en 11 jaar oud, zijn zeer ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Gent. Een 12-jarige jongen is gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen en een 11-jarig meisje bleef ongedeerd. De school in de gemeente Sluis is, in overleg met de gemeente Sluis, vanmiddag geopend voor leerlingen en ouders. Zij worden bijgestaan door Bureau Slachtofferhulp.

Alle slachtoffers van het ongeluk zijn afkomstig uit de gemeente Sluis.

De brandweer rukte uit met diverse voertuigen. Onder meer de tankauto-spuiten 5632 en 5634, de CAFS 5661 en het haakarmvoertuig 5662 (met daarop de hulpverleningshaakarmcontainer 5672) gingen ter plaatse. Ook is het regionale haakarmvoertuig 5466 uitgerukt met de commandohaakarmbak 5291.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren