Vlissinger krijgt maand celstraf opgelegd

Toegevoegd: 29-05-2018, 21.34 uur

Vlissinger krijgt maand celstraf opgelegd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft dinsdag de 19-jarige M. W. uit Vlissingen een gevangenisstraf van een maand opgelegd. Tegen hem was één jaar cel gevorderd.

W.werd ervan verdacht begin van dit jaar in Tilburg in het bezit te zijn geweest van een vuurwapen. Ook werd betrokkenheid bij een inbraak in Boxtel en de diefstal of heling van een scooter ten laste gelegd. W., die de feiten heeft bekend, werd er ook van verdacht in de periode augustus 2017 tot en met midden januari dit jaar seks te hebben gehad met een veertien jarig meisje in Terneuzen.

De rechtbank sprak W. vrij van de inbraak wegens gebrek aan voldoende bewijs en ook voor het wapenbezit werd hij niet veroordeeld. Waar hij tijdelijk verbleef gebruikte iedereen alles van elkaar en dat er onder een stapel kleding een vuurwapen lag had W. volgens de rechtbank niet kunnen weten.

W. was vorig jaar betrokken bij het schietincident aan de Goudenregenstraat in Terneuzen. Voor zijn aandeel kreeg hij eind april dit jaar - na een eis van twee jaar cel - 42 maanden gevangenisstraf opgelegd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750