Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen vast na ongeval letsel N256

Toegevoegd: 03-06-2018, 14.05 uur - Update: 03-06-2018, 14.27 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Op de Eerste Deltaweg bij Kats is zondag aan het begin van de middag een vrachtwagen van een bakkerij vast komen te zitten na een ongeval met letsel.


De vrachtwagenbestuurder reed achterop een personenauto. Het ongeluk gebeurde vlak voor het sluizencomplex. Een ambulanceteam spoedde zich ter plekke. Een vrouw is door de ambulancedienst afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

De personenauto, een Fiat Panda, is opgehaald door bergingsbedrijf De Moor. De vrachtwagen reed na het ongeluk de berm in en kwam daar vast te zitten. Bergingsbedrijf Kuzee kwam met een truckbergingsvoertuig ter plekke om de vrachtauto los te trekken.

Het ongeval zorgde voor een kilometerslange file. Rond 14.20 uur was de vrachtwagen geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750