Tweede aanhouding in zaak schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 11-07-2018, 13.31 uur

De tweede verdachte zat voor een andere zaak vast in het cellencomplex.
De tweede verdachte zat voor een andere zaak vast in het cellencomplex.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Gistermiddag heeft de politie in het politiecellencomplex in Middelburg een tweede verdachte aangehouden in de zaak van de schietpartij aan de Schuttershofweg in Terneuzen.

Uit het onderzoek door de politie is gebleken dat er sprake was van een beroving waarbij is geschoten. De vier daders zijn met de buit weggerend richting het centrum van de stad. Op de bewuste avond raakte een 21-jarige man uit het Belgische Sint Niklaas gewond. Maandag 2 juli werd al een 18-jarige man uit Terneuzen op het politiebureau aangehouden. Hij zit nog vast op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De tweede verdachte, die gisteren werd aangehouden, zat voor een andere zaak vast in het cellencomplex en is nu aangehouden voor de gewelddadige beroving op zondagavond 1 juli in Terneuzen.

De politie is nog steeds op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Specifiek zoekt de politie twee vrouwen, die rond 22.20 uur in de buurt van de Vlooswijkstraat liepen. Ze droegen lange jurken of rokken. Ze kwamen uit de richting van de Vlooswijkstraat en renden op een gegeven moment over de Dwarsstraat weg. De politie vermoedt dat deze dames meer over de daders kunnen zeggen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750