Frontale botsing bij Colijnsplaat

Toegevoegd: 12-07-2018, 10.01 uur

Door: Manfred Berrevoets

COLIJNSPLAAT - Bij een frontale botsing op de Noordlangeweg in Colijnsplaat zijn vanmorgen twee personen gewond geraakt.

De hulpdiensten werden rond 08.40 uur opgeroepen voor het ongeval dat plaats vond in de buurt van de Colijnsplaatseweg. Naast twee ambulances werd ook de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Dit bleek ter plaatse niet het geval. De brandweer heeft geassisteerd bij het ongeluk.

Over de toedracht van de botsing is nog weinig bekend, mogelijk is één van de voertuigen in de berm geraakt en heeft de bestuurder teveel tegengestuurd waardoor hij op het andere voertuig botste. De betrokken voertuigen staan frontaal tegen elkaar aan. Eén van de voertuigen had ook een aanhanger achter zijn auto waar een derde auto’s tegenaan is gereden.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Dit onderzoek was rond 11.15 uur afgerond. Hierna is de ravage opgeruimd en de weg weer vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Louis van den Broeke (12-7-2018 om 21:26)
Je zal het maar meemaken met zo een kubota en houten balken in je nek....suc6 voor alle betrokkenen!