Traumahelikopter geland in Middelburg

Toegevoegd: 22-07-2018, 15.38 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Rotterdamse traumahelikopter is zondagmiddag geland in Middelburg na een melding van een medische noodsituatie.

Twee ambulanceteams waren rond 14.00 uur naar de Seislaan gestuurd. Al snel werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Deze landde niet bij de Seislaan maar bij de opstelplaats voor hulpdiensten bij de Schietbaan langs de N57.

De patiënt is door de ambulancedienst overgedragen aan het traumateam en deze is vervolgens per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis buiten de regio. Wat de patiënt mankeerde is niet bekend. Tijdens het opstijgen en landen van de helikopter was de Schietbaan korte tijd afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750