Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer auto op z'n kop in Kapelle

Toegevoegd: 24-07-2018, 15.21 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Vroonlandseweg in Kapelle is vanmiddag een automobilist met zijn voertuig op zijn kop terecht gekomen. De man raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur in de buurt van de spoorwegovergang bij de Noordstraat / Biezelingsestraat. Omdat niet zeker was of de man zelfstandig uit het voertuig kon komen werd ook de brandweer opgeroepen. De automobilis bleek echter niet bekneld te zitten.

De ambulancedienst heeft de man ter plekke eerste hulp verleend. Hierna is hij per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld. De weg was ter plekke enige tijd afgesloten.

Gisteren belandde in Kapelle ook al een personenauto op z’n kop. Dat gebeurde bij een botsing tussen twee auto’s op de Nieuwe Kerkstraat.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (24-7-2018 om 18:12)
Als ik de situatie zo zie is de oorzaak duidelijk. Ik ben 20 jaar of meer geleden ook al eens tegen zon paaltje aan gereden en die zijn stevig. Als je hierbij echter over de kop slaat is er zeer duidelijk met veel te hoge snelheid gereden. Je mag maximaal 20 maar dit stukje zou ik 15-20 km per uur rijden. Zeer rustig en goed ompletten
Cookie-instellingen beheren