Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Duitsers rijden cabrio vast op strand

Toegevoegd: 26-07-2018, 09.21 uur
De cabrio kwam al snel vast te zitten in het mulle zand. De cabrio kwam al snel vast te zitten in het mulle zand.
De cabrio kwam al snel vast te zitten in het mulle zand.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RENESSE - Een groepje dronken Duitse mannen heeft vannacht bij Renesse hun Audi A5 cabrio vastgereden op het strand.


Het groepje wilde de stapavond afsluiten met een rondje over het strand. De auto liep echter al snel vast. Er werd geen boete uitgeschreven voor het rijden onder invloed. “Voor ons was helaas met geen mogelijkheid vast te stellen wanneer er gereden was en door wie”, zo zegt de politie.

De politie heeft wel de gegevens van de mannen genoteerd en hen vriendelijk doch dringend verzocht om hun roes op de camping uit te slapen en deze ochtend de auto zo snel mogelijk van strand weg te laten takelen. De kosten hiervoor moeten de mannen uiteraard zelf betalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ollie (26-7-2018 om 12:04)
Had ze dan allemaal een boete gegeven of de auto weggetakeld. Bestuurder kan hem dan ophalen met een fikse boete en sleepkosten. Dit soort gajes willen we toch niet in Zeeland!
willem (26-7-2018 om 11:57)
ongelooflijk op zo'n soft manier de zaak afhandelen!!!
AD. (26-7-2018 om 11:37)
Wel zelf laten betalen en niet via de reisverzekering of hun all risk want je weet dat je met zo,n karretje niet in het mulle zand kunt rijden.
Michelle (26-7-2018 om 11:01)
Wanneer ze allemaal hebben gedronken is dit makkelijk: allemaal een boete!!
KeeK (26-7-2018 om 10:25)
Ongeloofelijk hé Politie ! Andere mensen pak je wel en nu niet omdat je niet weet wie ? Dan pak je ze toch allemaal als dader als niemand praten wil ????? Nu ga je dus overal mensen krijgen die met groep gaan rijden en bij ongeluk niks gaan zeggen met zijn allen want dan kom je van je straf af !!!! Op zijn minst auto in beslag nemen, net als Polen en Roemenen e.d. die komen ook overal mee weg... Nederlanders pakken jullie wel goed maar buitenlanders is weer teveel werk, en dan wil Politie nog salaris-verhoging ook ! Salarisverlaging lijkt mij meer op zijn plaats !
Cookie-instellingen beheren