Verdachten steekpartij 15 en 19 jaar oud

Toegevoegd: 06-08-2018, 11.37 uur

De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De twee verdachten die vannacht werden opgepakt na een steekpartij in Vlissingen zijn 15 en 19 jaar oud en afkomstig uit die plaats. Dat heeft de politie bekend gemaakt. 

De slachtoffers zijn mannen van 32 en 57 jaar oud uit het Limburgse Weert. Zondag rond 23.15 uur was een ruzie ontstaan welke eindigde in het steekincident op de Boulevard Evertsen. De Limburgers werden met ambulances afgevoerd.

Omdat één van de slachtoffer zwaargewond was is er een traumahelikopter ingezet. Deze landde langs de A58 bij Heinkenszand om te assisteren. Daarna is de gewonde naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachten zijn naar een politiecellencomplex gebracht. Ze worden vandaag gehoord. Het onderzoek naar de aanleiding van de steekpartij loopt nog.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (12-8-2018 om 16:46)
Zolang onze politiek zo'n soft signaal afgeeft, gaat dit gedrag niet veranderen. Pas als jongeren merken dat afwijkend gedrag niet getolereerd wordt, gaat er iets veranderen. En soms moet je de samenleving beschermen tegen soort figuren. Politiek correct Nederland zal wel zeggen dat deze jongens een moeilijke jeugd hebben gehad en dat iedereen een 2de kans verdiend, maar leg dat maar eens uit aan de slachtoffers..... Dit moet in de kiem gesmoord worden en kei hard bestraft worden.
bram goeree (10-8-2018 om 12:36)
het is zeker te hopen dat het voor de slachtoffers goed afloopt .maar deze kansloze '' ghetto '' jongeren kom je steeds meer tegen .zij denken dat ze hier de dienst uit kunnen maken zeker wanneer ze met meer zijn .zoals hier al aangegeven is verhoogd dit hun status bij hun vrienden .dit tuig is al lang ontspoord en zal nooit normaal functioneren in onze maatschappij .enkel hoge straffen gaan misschien wat helpen
Jaap (9-8-2018 om 13:59)
Als je moedwillig iemand dood wil steken, daarbij roepend dat je uit de ghetto komt en dat je zo stoer bent, ben je wat mij betreft (en ik denk dat velen met me eens zijn) niet geschikt voor de maatschappij, en mogen ze wat mij betreft Amerikaanse praktijken toepassen, en iemand levenslang opsluiten. Weg met dit soort kansenpareltjes.
Jan (7-8-2018 om 20:44)
@Bom Ik hoop dat je dit verhaal ook aan de politie heb verteld? Anders komen ze er straks weer vanaf met een taakstraf. Kansloze mannetjes "Ik kom uit de ghetto" stelletje doeftoeters. Nou, nu zit je achter de tralies stoere knul!
PB (7-8-2018 om 18:15)
Beste Bom, wat ik heb gezien stonden de scooters boven een kamer van het strandhotel pier 7. Ik vermoed dat er iets naar beneden is gegooid. Ik kan het niet loslaten en ben constant in gedachten hoe iemand zoiets kan doen. Dan zit je toch vol met haat en woede. Die 2 weerternaren waar vakantie aan het vieren met meerdere gezinnen en zelfs waren daar kinderen bij. Ik hoop dat het naar omstandigheden goed gaat met de betrokken personen. Mij last het iig niet los.
Ap (7-8-2018 om 16:03)
@Ben dat gebeurd vaker dan gaat de ambu vast rijden naar het ziekenhuis om geen tijd te verliezen met wachten en wordt onderweg waar de heli en ambu elkaar tegemoet komen geland en behandeld.