Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig auto-ongeluk op N61 bij Hoek

Toegevoegd: 07-08-2018, 16.39 uur - Update: 08-08-2018, 09.39 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.


De twee reden rond 14.40 uur vanuit de richting van de Sluiskiltunnel richting Hoek. Net voor de rotonde Mauritsfort / Hoekseweg reed de auto van de weg. Via de berm belandde het voertuig op zijn kop in een droge sloot. Volgens de politie gebeurde het ongeluk vermoedelijk doordat de bestuurder even was afgeleid.

De brandweer rukte met spoed uit en die heeft de auto opengeknipt om zo de slachtoffers veilig uit het voertuig te kunnen halen. Het gaat om een 70-jarige bestuurder uit Papendrecht en een 71-jarige passagiere uit dezelfde plaats. Eén gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ingezet.

De N61 bleef tijdens het ongeval gewoon open. Wel was er één rijstrook dicht. Tijdens de berging was de weg wel korte tijd afgesloten. Rond 16.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (9-8-2018 om 14:02)
Allereerste, Merel, sterke, ik hoop dat het goed gaat met je oom en tante. Ten tweede, CQ, je dwaalt enorm af van wat hier is gebeurd. Haar oom en tante hebben een ongeluk gehad, geen smartphone in heel het verhaal. Vreselijk wat jou is overkomen, maar dat heeft hier geen zier mee te maken. SPECULEREN is het.
cq (9-8-2018 om 10:54)
@Merel (8-8-2018 om 11:22) Heb je al eens een auto moeten ontwijken die frontaal op je afkomt....ik wel en weet je waarom om die mensen die zo ongelooflijk verslaafd zijn aan hun Smartphone dat ze vergeten in een auto te rijden, en weet je als het je overkomt en je het overleeft, en hopelijk en niets van overhoud heb je geluk....of je leven en werk is naar de knoppen en die Zombie,s met die Smartphone,s rijd weer gewoon rond! Merel je hebt gelijk, het is harteloos maar was niet mijn bedoeling hopelijk gaat het nu wat beter met je oom en tante, maar begrijp je ook mijn standpunt? Maar je bent het toch wel met mijn eens dat er tegenwoordig nogal eens een eenzijdig ongeval gebeurt toch.Ligt het aan de infrastructuur wie het weet mag ...?
Ome Rinus (8-8-2018 om 15:16)
@Tante Nel, geen zorgen over maken. Kuzee heeft een dependance in Terneuzen.
Tante Nel (8-8-2018 om 11:23)
Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan ons helaas allemaal overkomen. Waar ik mij wel een beetje zorgen om maak is het feit dat er vanuit Goes een takelwagen moet komen die het autootje uit de sloot trekt. Zo gaat de doorstroming van het (vakantie) verkeer natuurlijk niet tengoede komen. Zeker in een regio waar de infrastructuur al niet heel erg best is komt dit de doorstroming absoluut niet tengoede. Hopelijk gaat het bij de volgende ongevallen allemaal iets vlotter.
Merel (8-8-2018 om 11:22)
Het had niks met smartphones te maken want het waren mijn oom en tante en die hebben allebei geen smartphone, niet altijd zo negatief aub. Harteloos persoon
Merel (7-8-2018 om 22:04)
Ze waren met 2 het waren mijn oom en tante.
Cookie-instellingen beheren