Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongelukken Vlissingen

Toegevoegd: 25-08-2018, 21.19 uur
Het ongeval op de Nieuwe Zuidbeekseweg.
Het ongeval op de Nieuwe Zuidbeekseweg.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSNGEN - Bij twee ongevallen in Vlissingen zijn vandaag ook twee personen gewond geraakt.


Rond 17.15 uur vond er op de President Rooseveltlaan een botsing plaats tussen een scooter en een fietser. Het ongeluk vond plaats ter hoogte van de Irislaan. De fietser liep verwondingen op aan zijn been en kon ter plaatse worden behandeld in een ambulance. De bestuurder van de scooter mocht na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen.

Even na 20.00 uur raakte er op de Nieuwe Zuidbeekseweg een vrouw gewond nadat ze was aangereden door een automobilist. Dit ongeval vond plaats ter hoogte van de fietsoversteekplaats bij de Zuidbeekseweg. Vermoedelijk stak de vrouw hier op haar fiets de weg over en werd ze geschept door de automobilist. Er is een ambulance ter plaatse geweest die het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis heeft gebracht. Van de auto raakte de voorruit beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750