Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

File op A58 door werkzaamheden en ongeluk

Toegevoegd: 15-09-2018, 14.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het verkeer in Zeeland staat op verschillende plaatsen vast door de werkzaamheden op de A58. Een deel van de snelweg, tussen Yerseke en Goes, is in de richting van Vlissingen afgesloten voor onderhoud door Rijkswaterstaat.


De werkzaamheden op de A58 zorgen sinds vanmorgen al voor oponthoud. Tegen 12.30 uur ontstond op de snelweg in de staart van de file - bij Kruiningen - een kettingbotsing. Volgens de ANWB zijn daarbij vier auto's op elkaar gereden.

Ook op verschillende omleidingsroutes is het druk. Zo staat het verkeer vast op de Oude Rijksweg en de N59 op Schouwen-Duiveland. Op de snelweg richting Vlissingen tussen Yerseke en Goes voert Rijkswaterstaat dit weekend onderhoudswerk uit. Sinds gisteravond is een deel van de weg afgesloten voor het verkeer. Dit duurt nog tot maandagochtend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren