Bromfietser ziet aanhanger van tractor over het hoofd

Toegevoegd: 04-10-2006, 23.22 uur

Door: Politie Zeeland

'S-GRAVENPOLDER - Een 16-jarige bromfietser uit ’s-Gravenpolder is gisteravond gewond geraakt aan zijn knie toen hij een aanhanger over het hoofd zag en hier tegenaan reed.

De jongen reed rond 19.30 uur over de Oosterzwakedijk in zijn woonplaats toen hem een tractor tegemoet kwam. De tractor werd bestuurd door een 31-jarige plaatsgenoot en voerde verlichting. Achter de tractor hing echter nog een brede aanhanger, waarvan de contourverlichting niet brandde.

De aanhanger was beladen met kisten fruit. De Oosterzwakedijk is ter plaatse van het ongeval nogal smal, dus toen de jongen de tractor wilde passeren raakte hij een punt van de aanhanger en kwam ten val.

Beide betrokkenen wilden de aanrijding ‘onderling regelen’, maar toen de 16-jarige steeds meer pijn in zijn knie kreeg is toch maar het verstandige besluit genomen om een ambulance en de politie te bellen.

De 16-jarige is naar het ziekenhuis overgebracht. Wat er precies met zijn knie aan de hand is is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750