Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Letsel bij aanrijding Oostkapelle

Toegevoegd: 18-10-2018, 18.41 uur
De ambulancedienst heeft de fietser behandeld.
De ambulancedienst heeft de fietser behandeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - Op een kruising in Oostkapelle is donderdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Door onbekende oorzaak kwamen net voor 18.00 uur een automobilist in een bestelbusje en een persoon met een fiets met elkaar in botsing. Dat gebeurde bij de kruising van de Dunoweg met de Burgvliet. Voor de fietser, die op het wegdek belandde, werd een ambulanceteam gewaarschuwd.

De politie heeft ter plaatse verklaringen opgenomen en de situatie in kaart gebracht. Ook is gekeken naar de afstelling van de ter plekke aanwezige verkeersspiegel. Op de bewuste kruising is het zicht namelijk slecht en is een lage snelheid noodzakelijk om veilig gebruik te maken van het kruispunt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750