Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vader moet dronken zoon ophalen in Rotterdam

Toegevoegd: 20-10-2018, 10.28 uur
Vader moet dronken zoon ophalen in Rotterdam
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ROTTERDAM - Een vader uit 's-Gravenpolder is deze week midden in de nacht naar het politiebureau in Rotterdam gereden om daar zijn stomdronken zoon op te gaan halen.


Het politieteam Rotterdam-Centrum schrijft op Twitter dat de 17-jarige jongen in de nacht van woensdag op donderdag een portier brutaal en neerbuigend had lastiggevallen. Nadat hij was aangehouden, bleek de jongeman “zeer dronken” te zijn, zo zegt de politie.

Toen de gewaarschuwde vader van de jongen na anderhalf uur op het politiebureau arriveerde kon de tiener niet meer zelfstandig lopen. Het gedrag van de jongen is vastgelegd op video en zijn vader heeft het filmpje op het bureau bekeken. Hij zal samen met zijn zoon nog eens teruggaan zodat die de video ook kan bekijken.

Volgens de politie schaamde de vader zich voor het gedrag van zijn zoon en was hij daarnaast “zichtbaar ingehouden boos”. Hij bood ook zijn excuses aan en gaf tevens aan te willen proberen de vrienden van de jongen ook mee te krijgen naar het bureau zodat ook zij kunnen leren van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (21-10-2018 om 07:49)
@tim, nooit van studentenleven gehoord?
anoniem (20-10-2018 om 20:56)
Wat doen we weer stoer met ons commentaar. Zeg nooit nooit want eendaags kunnen diegene die het nodig vinden om zo'n reactie te geven om deze "hufter" maar gewoon te laten zitten en niet op gaan halen in Rotterdam Niet weten hoe snel ze zelf hun kind moeten gaan ophalen in Rotterdam en zijn dan echt niet zo flink om een kind tot de vlgd dag te laten zitten. Vergeet niet dat hij nog minderjarig is en als ouder nog altijd verantwoordelijk voor je kind bent..
een moeder (20-10-2018 om 20:22)
oh ik denk dat hy nog een aai over zn bol krygt. En vader zegt niet meer doen ventje Tjonge t is wat.
Bumper: (20-10-2018 om 19:31)
Ophalen, ja daag, hij wist ook in Rotterdam te komen, dan ziet hij ook maar terug te komen. en daar naast waar zijn die stoere vrienden van hem, die hadden er voor moeten zorgen dat dit niet kon gebeuren, VRIENDEN zijn dit zeker niet. Bumper:
Wee (20-10-2018 om 19:00)
Veel lof voor de vader die hem direct is komen halen op de plek waar het is fout gegaan. Het was geen plezierige rit maar zo word een kind met zijn neus op de feiten gedrukt. Mogelijk voelen de ouders zich ook deels schuldig. Nogmaals, de ouders hebben voorbeeldig gehandeld.
AD. (20-10-2018 om 14:16)
Ik zou deze hufter niet midden in de nacht op gaan halen en liet hem daar lekker een poosje zitten want de volgende keer is het weer prijs dus nu een fikse boete die hij moet ophoesten en niet zijn ouders er voor laten draaien. Succes voor de ouders want dit is nog meer het begin.
Cookie-instellingen beheren