Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water Hoofdplaatseweg Biervliet

Toegevoegd: 30-10-2018, 17.15 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In Biervliet is dinsdagmiddag een personenauto van de weg geraakt en op zijn kop in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur op de Hoofdplaatseweg, vlakbij de bocht bij de IJzendijkseweg Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Toen die arriveerde waren de inzittenden echter al uit het voertuig. Hulp van de brandweer bleek verder niet nodig.

De ambulancedienst heeft zeker één persoon afgevoerd naar het ziekenhuis in Terneuzen. Bergingsbedrijf Vermaat heeft de BMW uit de sloot getakeld en afgevoerd. Vanwege het ongeluk moest het verkeer tijdelijk door de politie over het fietspad worden geleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (1-11-2018 om 10:17)
Zeer waarschijnlijk achterwiel aangedreven, lijkt mij logischer.. tegenwoordig zien zoveel auto’s er “snel” uit.
wim (30-10-2018 om 19:16)
Dit zal niet gemakkelijk zijn geweest om zo uit de auto te komen die op zijn kop lag in een sloot,gelukkig zijn de mensen er goed van af gekomen, wat lees je het toch veel dat de auto in de slot terecht komen, ondanks dat het auto merk BMW niet de kleinste is maar zeker zeer snel.
Cookie-instellingen beheren