Inbraak bij 'De 4 Verleidingen' Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 29-11-2018, 19.46 uur

Inbraak bij 'De 4 Verleidingen' Oud-Vossemeer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Koffiebar annex verkoopatelier 'De 4 Verleidingen' in Oud-Vossemeer is vannacht het doelwit geweest van een inbraak.

Eigenaresse Mascha Snellens van de zaak aan de Raadhuisstraat laat klanten via Facebook weten dat in de nacht van woensdag op donderdag een geldkistje en een mobiele telefoon werden gestolen. Vanwege de diefstal kon tijdelijk niet gepind worden omdat pintransacties via de door de dieven ontvreemde telefoon werden gedaan.

De 4 Verleidingen is op zoek naar mensen die meer weten of iets bijzonders hebben gezien. Getuigen worden ook verzocht zich te melden bij de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750