Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen van de weg N62 Westdorpe

Toegevoegd: 11-12-2018, 13.39 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Bij de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe is dinsdagmiddag een Poolse vrachtwagen volledig van de weg geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond het middaguur toen de chauffeur vanuit Zeeuws-Vlaanderen bijna de grens met België over reed. Door onbekende oorzaak raakte hij met de wielen van zijn tankwagen in de berm. Vervolgens reed de vrachtauto zich volledig vast in de modderige berm. De trucker kon voorkomen dat het gevaarte een sloot in reed.

In afwachting van de komst van het bergingsbedrijf hebben weginspecteurs van de provincie de weg ter plekke afgezet met pionnen. Het verkeer werd over één rijstrook geleid. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke om de vrachtwagen weer op de weg te krijgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin (17-12-2018 om 08:48)
Moet nog wat meer troep voor zijn voorruit hangen, kinderachtig gedrag met die onnozele vlaggetjes. Mag ook eens op gecontroleerd worden
marcel (15-12-2018 om 10:59)
Petje af voor de wegenbouwers en ontwerpers van deze weg. gelukkig is er geen dodelijk ongeluk gebeurd en is de vrachtwagen snel tot stilstand gekomen door de goed aangelegde zandbak naast de weg. Voor hetzelfde geld was hij gaan slingeren/botsen en was dwars door de middelste vangrails gegaan, frontaal op een tegenligger.
P (13-12-2018 om 19:29)
Hallo Jack, Het gaat niet om paragnost te willen zijn, volgens mij, maar je rijd al "beroepschauffeur" toch niet zomaar in de berm lijkt mij. Lijkt me wel een mooi programmaformat overigens.
jack (13-12-2018 om 15:00)
En hopla,zo weer 3 man gevonden die direct aan de slag kunnen als paragnost. bij het late night programma ´´dit is mijn toekomst´´
Joris (12-12-2018 om 09:00)
@p van kerckhove: Ik dacht hetzelfde. Hoewel liefhebbers van bellend rijden ons gelijk zullen veroordelen want we oordelen te snel en de brave man kan ook onwel geworden zijn, het gebruikelijke excuus als met bellend van de weg raakt.
AntiGSM (12-12-2018 om 08:39)
Telefoon, drugs of drank, of helemaal geen vrachtwagenrijbewijs. Je weet tegenwoordig echt niet wat er allemaal op onze wegen probeert te rijden.....of er naast...
Cookie-instellingen beheren