Oudere man gewond bij botsing Oostburg

Toegevoegd: 11-12-2018, 14.13 uur

Oudere man gewond bij botsing Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In Oostburg is maandagmiddag een oudere man gewond geraakt bij een aanrijding met een bromfietser.

De 88-jarige man reed rond 16.00 uur vanaf een verlaagd trottoir bij de Albert Heijn-supermarkt aan de Torenweidelaan de weg op. Hij verzuimde hierbij echter voorrang te verlenen aan een voor hem van rechts komende 16-jarige bromfietser.

De fietser raakte het achterste deel van de brommer en de man raakte ten val. Hij is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Geen van de betrokkenen had alcohol genuttigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (11-12-2018 om 14:59)
Tja, op de stoep mag je eenmaal niet fietsen, ook niet met een verlaging. Triest, dat iemand van 88 jaar nog steeds de regels niet kent, of zich er niet aan wil houden.