Voetgangers aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 22-12-2018, 13.19 uur

Het ongeval in Vlissingen.
Het ongeval in Vlissingen.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Twee voetgangers zijn vrijdag aan het einde van de middag gewond geraakt in Vlissingen nadat zij werden aangereden door een scooter.

Rond 17.20 uur reed een 27-jarige man uit Vlissingen op zijn scooter over de Kasteelstraat in de richting van de Scheldestraat. Volgens de politie zag hij ter hoogte van de Lammensstraat twee voetgangers over het hoofd en kwam hiermee in botsing.

Een 21-jarige vrouw uit Vlissingen raakte hierbij lichtgewond. Een 27-jarige man uit Terneuzen was er slechter aan toe. Beide zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Van de bestuurder van de scooter is een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij niet onder invloed was.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750