Bromfietser gewond bij ongeluk Breskens

Toegevoegd: 08-01-2019, 11.32 uur

Bromfietser gewond bij ongeluk Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een 17-jarige bromfietser uit Nieuwdorp is maandagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval in Breskens.

De jongeman reed rond 18.15 uur vanaf de Philips van Kleefstraat richting de Ghistelkerke. Bij de kruising met het Molenwater kwam hij in botsing met een auto. De jongen probeerde nog te remmen maar de brommer gleed vervolgens toch door tegen de auto. De bromfietser zelf belandde via de motorkap op het wegdek.

Volgens de politie is de bromfietser per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto, een 36-jarige inwoonster van Schoondijke, bleef ongedeerd. Wel moest haar auto worden getakeld. De beide betrokkenen verklaarden elkaar niet of pas te laat te hebben gezien.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750