Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Steekpartij AZC: 2 gewonden, dader voortvluchtig

Toegevoegd: 11-01-2019, 09.18 uur
Na het incident werd met een diensthond gezocht naar de dader.
Na het incident werd met een diensthond gezocht naar de dader.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Het incident vannacht op het terrein van het asielzoekerscentrum (AZC) in Goes betrof inderdaad een steekpartij. Twee personen raakten gewond, de dader is nog voortvluchtig.

Twee ambulanceteams en een veelvoud aan politiewagens werden rond 00.05 uur naar het AZC-terrein aan de Albert Plesmanweg gestuurd. Ook het traumateam uit Rotterdam werd opgeroepen maar dit kwam niet meer ter plekke.

Volgens de politie ontstond ruzie tussen enkele bewoners ruzie. Mannen van 18 en 29 jaar werden hierbij gestoken door een medebewoner. Deze ging er na het incident vandoor en ondanks dat werd gezocht met een politiehond kon hij tot op heden niet worden getraceerd.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben de verwondingen van de slachtoffers beoordeeld en hen voor verdere behandeling naar de huisartsenpost (HAP) verwezen. Er is niemand per ambulance afgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (12-1-2019 om 16:08)
Over voorspelbaarheid van reacties gesproken.
Status (12-1-2019 om 09:43)
In Goes zitten alleen statushouders dus die zijn volgens uw overheid klaar om de maatschappij in te gaan, dat blijkt wel.
Veilig ? (12-1-2019 om 09:25)
Dus in Goes loopt er weer een messentrekker vrij rond ?
EM (11-1-2019 om 22:17)
Asielzoekers die zich te buiten in de centrums zich schuldig aan geweld per direct terug naar land van herkomst !
AD. (11-1-2019 om 14:11)
Dit soort lui moet je niet over de vloer willen hebben dus ook niet toelaten en direct terug laten roeien want in een beschaving kunnen deze figuren niet leven.
willem (11-1-2019 om 11:41)
aan zulke personen hebben we geen gebrek--oppakken en meteen terug naar land van herkomst. wordt tijd dat nl stopt met het opvangen van "vluchtelingen" en dat is niet racistisch bedoeld.