Weerbericht:
Perioden met zon en vooral morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Motorrijder en auto botsen op N59 bij Bruinisse

Toegevoegd: 24-02-2019, 16.03 uur
Motorrijder en auto botsen op N59 bij Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Een toertocht is vanmiddag vervelend geëindigd voor een 50-jarige motorrijder uit Hendrik-Ido-Ambacht. Hij werd op de N59 bij Bruinisse aangereden door een auto.

Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur bij de rotonde Rijksweg - Rijksstraatweg - Groeneweg, volgens een getuige vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout. De motorrijder was samen met drie anderen op oldtimermotoren op weg toen hij werd aangereden door een 88-jarige automobilist uit Vlissingen.

De Zuid-Hollandse motorrijder kwam ten val, liep beenletsel op en is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Zijn Zundapp-motor raakte door het ongeluk beschadigd en moest worden afgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (26-2-2019 om 12:21)
@Jan je doet alsof het alleen aan de automobilisten ligt, volgens mij ligt het toch aan beide kanten.
Jacob (26-2-2019 om 09:35)
Op deze levensgevaarlijke rotonde ben je je leven niet zeker. De meesten op de doorgaande route van en naar Flakkee claimen voorrang en denderen door ondanks de ingevoerde snelheidsbeperking. Nergens op Schouwen mag je inhalen, alleen op dat ronde misbaksel van twee rijbanen bij Bru.
Ja-Ja (25-2-2019 om 06:52)
Dit soort voorvallen is de rede dat ik, na 30 jaar motorrijder te zijn geweest, er mee gestopt ben.. Als motorrijder stel je vaak niets voor en dat laten veel automobilisten ,bewust of onbewust, merken. Je weet nooit of je nog thuis kom.
Jan (24-2-2019 om 18:06)
Het wordt uitkijken want de jongens en meiden rijden ook weer op de weg met hun motor DUS AUTOMOBILISTEN OGEN EN OREN OPEN AUB !!!