Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hennepkwekerij in schuur Oosterland

Toegevoegd: 27-02-2019, 21.02 uur
De kwekerij in Oosterland.
De kwekerij in Oosterland.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

OOSTERLAND - De politie heeft vanmorgen in een schuur in Oosterland een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

Volgens wijkagent Ab Duinhouwer ging het om een kwekerij met veertig planten. De kwekerij is geruimd door een gespecialiseerd bedrijf waarbij de wietplanten zijn vernietigd. Of de stroom illegaal werd afgetapt is niet bekend gemaakt.

Tegen de eigenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas (2-3-2019 om 14:26)
@jaja, ik mag hopen dat je kinderen ook aan die zooi raken. Ik ben echt van mening dat je er dan wel anders ovet praat.
jaja (1-3-2019 om 16:30)
nou nou Klaas, het is maar een plantje hoor... we praten hier niet over harddrugs!
Klaas (28-2-2019 om 18:53)
Alles wat met die zooi te maken heeft snoeihard aanpakken. Tevens een totaal verbod op deze troep, het brengt niets dan ellende. De zwakke medemens wordt onder druk gezet door de crimineel die er zonder risico met de poen er vandoor gaat.
Tom Helgers (28-2-2019 om 17:43)
40 planten is echt niet voor eigen gebruik hoor! Dat is gewoon om geld aan te verdienen. Hennep is bij gering gebruik dan misschien niet heel schadelijk, maar wel een gevaar in het verkeer. Ook is het hebben van een dergelijke kwekerij erg brandgevaarlijk.
TT (28-2-2019 om 09:19)
Ik zou me er eens een beetje in verdiepen Wim. Je staat nu klaar met je veroordeling ('gelukkig op-gepakt worden') terwijl je meteen ook de vraag stelt waarom het draait ? Niet meteen veroordelen. Als je eens op Google 'Cannabis-gebruik-Nederland' invoert, dan vind je het antwoord op je vraag wel. Over dit nieuws: Als er geen stroom illegaal wordt afgetapt, 40 planten, waar zit het probleem dan eigenlijk ? Klinkt alsof iemand dit voor eigen gebruik deed, niet zozeer voor eigen gewin. In dat geval nogmaals: waarin zit hem dan het probleem ? Als iemand 40 flessen Jenever in huis heeft word er dan ook zo'n ophef over gemaakt ? Terwijl het laatste toch voor de volksgezondheid stukken kwalijker is volgens deskundigen van over de hele wereld.
wim (28-2-2019 om 07:32)
Wat lees je dagelijks toch veel waar de hennep kwekerijen gelukkig op gepakt worden is de vraag op gebruik dan zo groot om die rommel te gebruiken