Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Brandweer helpt vrouw uit auto na ongeluk

Toegevoegd: 06-03-2019, 14.53 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De brandweer heeft vanmiddag in Vlissingen de bestuurster van een auto uit haar voertuig geholpen nadat ze in een sloot was beland.


De vrouw reed rond 13.30 uur vanaf de zijde van de Koudekerkseweg richting de Sloebrug. Door onbekende oorzaak schoot ze over de rotonde bij de Gamma-bouwmarkt. Ze reed op de rotonde een bord, een boompje en enkele palen omver en belandde vervolgens in een sloot. Bij de rotonde raakte het voertuig ook een verhoging waardoor er een olielekkage ontstond.

Zowel de politie als de brandweer en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke. De vrouw werd door brandweerlieden via een ladder op de kant gehaald en vervolgens overgedragen aan de ambulancedienst. In de tussentijd had de politie de rotonde grotendeels afgezet en gezorgd voor een omleiding. Desondanks ontstond er flink wat oponthoud.

De brandweer heeft vanwege de lekkage het wegdek gereinigd en bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de auto getakeld. Na een uur was de weg weer helemaal beschikbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren