Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Dodelijk auto-ongeluk in Kamperland

Toegevoegd: 09-03-2019, 21.18 uur
Het ongeluk gebeurde bij de Longroomweg.
Het ongeluk gebeurde bij de Longroomweg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij een auto-ongeluk in Kamperland is zaterdagmiddag iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Door onbekende oorzaak reed een automobilist in een sloot bij de Longroomweg. Al snel werd naast de ambulancedienst ook de brandweer opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plekke.

Het slachtoffer zou een man zijn. Waardoor hij van de weg raakte, wordt door de politie onderzocht. Er wordt rekening mee gehouden dat het slachtoffer eerst onwel werd. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft sporenonderzoek gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (10-3-2019 om 15:42)
Onwel .. mogelijk, maar de e-bike viel anders gister ook niet mee vanwege de harde wind en zo n brommobiel lijkt dan wel op een auto maar zeilt veel eerder .. hoe dan ook enorm sneu! Sterkte voor eventuele nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren