Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 50 km

Traumaheli voor reanimatie in Zeelandhallen

Toegevoegd: 18-03-2019, 18.23 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 is maandagmiddag ingezet voor een melding van een reanimatie in de Zeelandhallen in Goes.


Twee ambulanceteams werden rond 16.45 uur met spoed naar het terrein aan het Da Vinciplein gestuurd. Even later werd ook het traumateam opgeroepen. Dit landde in de berm tussen de A256 en het gebouw van de Zeelandhallen. Rond 17.30 uur is het slachtoffer met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. De trauma-arts reed mee in de ambulance.

De arts was omstreeks 18.00 uur weer terug bij de helikopter. Deze is vervolgens weer opgestegen en teruggekeerd naar Rotterdam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren