Onderzoek naar afvaldumping in Goes

Toegevoegd: 21-03-2019, 21.45 uur

Onderzoek naar afvaldumping in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Elvis Presleylaan in Goes hebben twee mannen woensdagavond diverse plastic zakken met afval gedumpt in een watergang. De politie is een onderzoek gestart.

Getuigen zagen de mannen tussen 22.00 en 23.00 uur grote plastic zakken in het water gooien. Ze wilden de mannen aanspreken maar op dat moment reed een donkergekleurde Mercedes Vito (nieuwe uitvoering) het parkeerterrein bij de Prinses Beatrixschool op. De afvaldumpers stapten vervolgens snel in het busje. De mannen reden weg richting de Van Hertumweg en de Beukenlaan.

Toen de getuigen gingen kijken wat er precies in het water was gegooid, bleek volgens de politie dat de zakken een 50-tal verschillende soorten broden, plastic afval, lege blikjes en drinkflesjes bevatten. De politie werd geïnformeerd en die doet nu onderzoek.

De Mercedes had een witte kentekenplaat maar geen van de getuigen kon het kenteken lezen. De afvaldumpers droegen donkere kleding en lange jassen met capuchons.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (23-3-2019 om 12:36)
@Klaas: Ik heb er zelf geen probleem mee maar constateer dat andere dat wel hebben. Heb bij milieustraat Vlissingen gezien dat er mensen werden weggestuurd die een aantal zakken met gemengd vuil aanboden.... Drie maal raden waar die zakken dan uiteindelijk belanden.... Dus wat heb je liever ?, ongesorteerd vuil bij de milieustraat of in de plomp gegooid.
Hans (22-3-2019 om 21:57)
Plastic en flesje daar zijn bakken voor, en 50 tal broden kan volgens mij in de gft. Millieustraat kan niets doen aan de laksheid van mensen.
Klaas (22-3-2019 om 17:27)
@jac, je zou op z'n minst de moeite kunnen doen!!! Ik vraag me af wat jij zou doen als ik mijn ongesorteerde afval bij jou in de tuin of voor de deur kom dumpen. Dat luie en klagende volk zou eens een ouderwetse schop onder hun hol moeten krijgen.
Drifta(r)val (22-3-2019 om 16:39)
Ik neem aan geen witte kentekenplaat voor op je aanhanger maar zo een met een blauw bandje links met zo een tof hologram zegel met daaronder weer de letters PL of DE zeker ?
Jac (22-3-2019 om 12:17)
Dat krijg je als je bij de milieustraat geen ongesorteerd afval meer kan inleveren. Of het is drugafval, dan is het een ander verhaal.....