Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Agenten verlenen hulp, maar ondertussen

Toegevoegd: 29-10-2006, 20.50 uur
Door: Politie Zeeland

'S-HEERENHOEK - Een 16-jarige jongen uit de gemeente Borssele is vannacht rond 02.46 uur onwel geworden bij het verlaten van een horecagelegenheid in ’s-Heerenhoek.

De jongen had, eerder op de dag, een zware pan gedragen en was hierbij door zijn rug gegaan. ’s-Avonds is hij toch de kroeg in gegaan en toen hij buiten kwam rond voornoemd tijdstip zakte hij in elkaar op het gras. Hij kon niet meer op of om.

Agenten van het Zeeuwse politiekorps wilden de jongen, in hun auto, meenemen naar de huisartsenpost. Het geheel werd omringd door uitgaanspubliek dat zich allemaal graag met het tafereeltje wilden bemoeien. Een van de omstanders urineerde tegen de auto van de agenten.

Hij krijgt hiervoor een proces-verbaal. Een ander vond het nodig om de agenten tern overstaan van alle omstanders verbaal te beledigen. Meteen hierop stapte de held in een taxi en deze reed weg.

Deze betrokkene weet het nog niet, maar hij krijgt voor deze beledigingen een proces-verbaal thuisgestuurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren