Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksteren
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kop naast N59 Kerkwerve

Toegevoegd: 24-03-2019, 04.43 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Bij Kerkwerve is vannacht een auto op zijn kop op het fietspad naast de Provincialeweg (N59) beland. De bestuurder raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 03.20 uur in het gehucht Moriaanshoofd. De personenauto kwam uit de richting van Burgh-Haamstede en raakte door onbekende oorzaak van de weg. De auto schoot een droge sloot in en vloog vervolgens het fietspad op. Het voertuig kwam op z’n kop tot stilstand.

Voor de automobilist werd een ambulanceteam met spoed ter plekke gestuurd. De gewonde is voor nader onderzoek en observatie overgebracht naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Ista heeft de Renault Twingo getakeld.

Samen met de politie heeft de berger de rommel van het wegdek gehaald. Er zijn absorptiekorrels gestrooid om nieuwe ongelukken als gevolg van de gelekte vloeistoffen te voorkomen. De weg was rond 04.15 uur weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren