Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schade bij ongeluk op A58 bij Waarde

Toegevoegd: 04-04-2019, 06.58 uur
Van Egeraat heeft een witte Ford Focus-stationwagen getakeld. Van Egeraat heeft een witte Ford Focus-stationwagen getakeld.
Van Egeraat heeft een witte Ford Focus-stationwagen getakeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WAARDE - Bij een verkeersongeval op de A58 bij Waarde is donderdagochtend een personenauto beschadigd geraakt.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend maar rond 06.00 uur werd gemeld dat op de rijbaan richting Bergen op Zoom ter hoogte van het viaduct Luchtenburg een ongeval had plaatsgevonden waarbij iemand gewond was geraakt. Er werd daarom met spoed een ambulance ter plekke gestuurd. Of er ook daadwerkelijk iemand naar het ziekenhuis moest worden gebracht, is niet bekend.

Bergingsbedrijf Van Egeraat is ter plekke gekomen om een Ford Focus-stationwagen te takelen. Van de auto, die schade had aan de voorzijde, waren diverse airbags opengeklapt. Rijkswaterstaat zorgde voor een veilige werkruimte. Rond 16.45 uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750