Weerbericht:
Eerst vrij veel sluierwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wielrenner gewond bij ongeluk Zaamslag

Toegevoegd: 04-04-2019, 18.11 uur
De gewonde fietser is per ambulance afgevoerd. De gewonde fietser is per ambulance afgevoerd. De gewonde fietser is per ambulance afgevoerd.
De gewonde fietser is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Bij een fietsongeval in Zaamslag is donderdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt.

Een wielrenner kwam rond 17.30 uur door onbekende oorzaak ten val bij de kruising van de Kampersedijk en de Eendragtweg. Het slachtoffer is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

De fiets van de gewonde is door de politie meegenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (10-4-2019 om 15:30)
Meneer totaal verbieden wees een vent en zet er gewoon je naam bij als je reageert ik ben geen aso wel gevallen met de fiets grt Peter
W.S.M. Fakkeldij (7-4-2019 om 13:04)
Totaal verbieden@. Ik fiets niet, maar ben wel van mening dat het best wel een zege voor de maatschappij zou wezen als b.v; elke 2e zondag van de maand een absoluut rijverbod komt voor automobilisten. Dan kunnen de overige weg gebruikers ook eens een dag veilig van de weg gebruik maken. Zo ongelooflijk asociaal een deel van de automobiliste rijden, ze denken echt dat de hele weg van hun is. Maar eerlijk is eerlijk, ook mede weggebruikers zijn de dupe van hun rijgedrag.
totaal verbieden (6-4-2019 om 09:44)
@ bassie, ik begrijp helemaal niets van uw inhoudloze tirade. excuus maken aan wielrenners ? Ja hoor , draai de wereld maar buitenste binnen om je droomwereldje in stand te houden. En dat bedoel ik nu, totaal onaangepast en iedereen moet maar respect tonen terwijl ze zelf in de top overlastgevende verkeersaso's voorkomen, maar anderen zijn dan kortzichtig en dom.
Zwarte piet (6-4-2019 om 08:15)
Basie Ik heb een dashcam ,moet ik je is laten zie hoe het bij wielrenners aan toe gaat (vooral die in een groep ) ,als ik een bullbarr had dan had de ambulce er een stuk druk!!! Er zijn verkeers regels en daar heeft iedereen zich aan te houden !!!!! Ook wielrenners !!
Zwarte piet (5-4-2019 om 19:40)
Wielrenner aso,s 1 voor 1 Moet op zondag ochtend is kijken , niet op fietspaden rijden als die er wel liggen , rotondes mee pakken over de weg, en dan nog mee zijn drieen naast mekaar .... levensgevaarlijk!!! Verbieden op de openbare weg
Bassie (5-4-2019 om 19:34)
meneertje totaal verbieden; ga eerst nog eens terug naar de basisschool en leer daar begrijpelijk lezen. kom dan nog eens terug naar deze reacties en biedt uw welgemeende excuses aan aan het slachtoffer. wellicht heet u overigens zelf nog nooit op een fiets of racefiets gezeten en bent u wellicht ook niet op de hoogte van het feit dat je met een fiets kunt vallen zonder dat hier ook maar enige andere weggebruiker in de buurt is. Maar goed dat kan ik u niet kwalijk nemen met uw kortzichtige domme gedrag.