Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand bij zorgcentrum Zierikzee

Toegevoegd: 11-04-2019, 16.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Bij zorgcentrum Borrendamme in Zierikzee is vanmiddag een appartement verwoest door een uitslaande brand. Bewoners van het zorgcentrum werden uit voorzorg geëvacueerd. Bij de brand raakte niemand gewond.


De brand werd om 14.45 uur ontdekt. Omdat niet bekend was of er nog iemand binnen was, schaalde de veiligheidsregio voor de zekerheid op naar een grote brand. De woning waar de brand woedde, bevindt zich op de bovenste verdieping in een appartementenblok naast het hoofdgebouw. De brand is niet overgeslagen naar andere woningen in het zorgcentrum.

Iets na 16.00 uur meldde de veiligheidsregio dat de brand meester was. Ook heeft de brandweer een kat gered uit het appartement. Het beest heeft zuurstof gekregen en is opgehaald door de dierenambulance. De bewoner van de woning is opgevangen en Stichting Salvage is ingeschakeld om ondersteuning te bieden bij de afhandeling van de schade. De brandweer heeft tot slot het complex geventileerd.


Foto's



Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carolien (12-4-2019 om 06:58)
Dit is als personeel van een instelling je ergste nachtmerrie. Sterkte voor iedereen!
Cookie-instellingen beheren