Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Stadhuisplein vrijgegeven na onderzoek

Toegevoegd: 19-04-2019, 00.28 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het sporenonderzoek op het Stadhuisplein in Vlissingen waar donderdagavond een schietpartij plaatsvond, is bijna afgerond. Het plein is daarom weer vrijgegeven.


Een medewerker van de afdeling Forensische Opsporing deed op het plein onderzoek, maakte foto’s en nam zaken in beslag. Er werd ook gebruik gemaakt van een speciaal getrainde diensthond. Deze zocht niet alleen op het plein zelf. Ook de ruime omgeving werd afgezocht.

De agenten en de hond zochten ook in de bosjes naast het voormalige zorgcentrum Scheldehof, waar nu Arduin huisvest. In een ruit van dit gebouw bleek namelijk kort na de melding van de vermoedelijke schietpartij een kogelgat te zitten. Nadat het onderzoek buiten was afgerond, werd dit voortgezet in de ruimte achter de kapotte ruit.

De afzettingen op het Stadhuisplein werden rond half twaalf weggehaald. Hierna vond echter zeker nog een uur lang verder onderzoek plaats bij onder meer de beschadigde ruit en in de omgeving.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren