Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand in schuurtje Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2019, 12.48 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een brand in een schuurtje in Vlissingen is vanmorgen mogelijk asbest vrijgekomen. De omgeving is afgezet.


Het vuur werd rond 11.40 uur ontdekt in het schuurtje achter de woning aan de Hendrick Vroomlaan. Het vuur kon snel worden geblust, maar omdat er mogelijk asbest is vrijgekomen bij de brand is de brandgang uit voorzorg afgezet en is er een Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) opgeroepen. Deze moet onderzoeken of er bij de brand inderdaad asbest is vrijgekomen en waar dat dan terecht is gekomen.

De politie heeft de omwonenden geïnformeerd. Het schuurtje is door de brand volledig verwoest. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren