Vlissinger drinkt bijna acht keer te veel alcohol

Toegevoegd: 14-05-2019, 17.15 uur

Vlissinger drinkt bijna acht keer te veel alcohol
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed. Eén van de twee moest zijn rijbewijs inleveren. Hij had bijna acht keer te veel alcohol op.

Op de Lange Heerenstraat in Schoondijke werd een 39-jarige man uit het Britse Southampton betrapt op het rijden onder invloed van drugs, Een speekseltest wees uit dat de man THC had gebruikt. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

In Middelburg werd een 39-jarige automobilist uit Vlissingen betrapt die onder invloed van alcohol achter het stuur was gekropen. De man werd aan de kant gezet op de Nieuwe Vlissingseweg en nadat een blaastest een alcoholindicatie gaf, werd een ademanalyse gedaan. Deze wees uit dat de beginnend bestuurder bijna acht keer te veel alcohol had gedronken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-5-2019 om 06:58)
Hoe is het mogelijk om acht keer te veel alcohol in je lichaam te krijgen,man je speelt met je gezondheid en wat ben je voor een persoon die het mogelijk maakt die heel groot is een andere onschuldige een aanrijding te veroorzaken met alle gevolgen van dien,volgens mij ben je een alcoholist die zijn rijbewijs voor goed ingenomen moet word..
Taas (14-5-2019 om 22:06)
Beginnend bestuurder ,hoop dat,dat het einde word,als beginnend bestuuurder,gewoon EINDE BESTUURDER,BASTA ,en geen pardon voor een BEGINNEND BESTUURDER,goed bezig.
Peter (14-5-2019 om 21:51)
Acht keer te veel....nooit meer de weg op, die hoort daar niet thuis.