Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Traumahelikopter ingezet in Middelburg

Toegevoegd: 16-05-2019, 17.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De traumahelikopter is vanmiddag ingezet in Middelburg vanwege een incident in een woning aan Het Zanddorp.


Twee ambulanceteams werden rond 15.50 uur naar de woning gestuurd. Ook de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 en meerdere politie-eenheden werden ter plaatse gestuurd. De patiënt werd per ambulance naar het terrein van de nabij gelegen stadscamping gebracht omdat daar de helikopter gemakkelijk kon landen.

Rond 16.45 uur is de traumahelikopter met patiënt vertrokken richting het ziekenhuis. Voor zover bekend was er sprake van een medisch incident. Zeker vijftig nieuwsgierigen aanschouwden vanaf de Koninginnelaan de werkzaamheden van de hulpverleners.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren