Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 68 km

N254 weer open na dodelijk verkeersongeluk

Toegevoegd: 17-05-2019, 22.12 uur
Twee personen raakten gewond, één persoon overleed ter plekke.
Twee personen raakten gewond, één persoon overleed ter plekke.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De N254 is ook tussen Ritthem en Nieuwdorp weer volledig beschikbaar na het dodelijke verkeersongeluk vrijdagmiddag.


Aan de Walcherse zijde van het spoorviaduct over de Bernhardweg-West / Sloeweg-Noord kwamen vrijdagmiddag rond 14.20 uur een personenauto, een bestelauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Een inzittende van de bestelauto overleed ter plekke. Twee anderen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Na het ongeluk werd de weg volledig afgesloten tussen de aansluitingen bij Nieuwdorp en Middelburg. Later ging een deel van de weg weer open. De provincie Zeeland meldde rond 21.20 uur dat ook het laatste stuk van de N254 weer was vrijgegeven.

De politie heeft overigens nog altijd geen informatie naar buiten gebracht over de slachtoffers. Er is ook nog niets duidelijk over de toedracht van de aanrijding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (18-5-2019 om 21:15)
Triest voor de man van 77. Weer een bewijs dat rijden op die leeftijd niet meer goed is. Je reactievermogen is nog maar 25%. en in dit geval reed hij aan de verkeerde kant.Gelukkig heeft de trucker niet veel maar zijn truck is overleden
Cookie-instellingen beheren