Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dief graait in kassa van bakker in Axel

Toegevoegd: 23-05-2019, 21.09 uur
Dief graait in kassa van bakker in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De politie zoekt mensen die meer weten van een diefstal uit een kassa van een bakkerij aan de Noordstraat in Axel.

Een nog onbekende man deed daar gisteren rond 15.00 uur een graai uit de kassa. De licht getinte man, circa 1.68 meter lang, zwart halflang haar en tussen de 35 en 40 jaar oud, die een zwart shirt met lange mouwen droeg, zou in een onbewaakt ogenblik geld uit de kassa van de bakker hebben gehaald.

Vermoedelijk toen een medewerker van de winkel even achter in de winkel bezig was. De man verdween daarna spoorloos. Er is door de eigenaar van de winkel aangifte gedaan en de politie stelt een onderzoek in.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (25-5-2019 om 13:19)
Volgens oud Bisschop Muskens mag je een brood stelen als je honger hebt ,maar om nu gelijk ook de inhoud van de kassa mee te nemen ,dat zal de Bisschop toch niet zo bedoeld hebben