Roemenen proberen tas te stelen in Axel

Toegevoegd: 26-05-2019, 19.00 uur

Roemenen proberen tas te stelen in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Agenten hebben bij een horecazaak aan de Zeestraat in Axel drie Roemeense mannen opgepakt. Ze worden er van verdacht een tas te hebben gestolen.

De dienders werden, toen ze het café passeerden, zondag rond 03.30 uur aangesproken door een cafébezoeker. De man verklaarde getuige te zijn geweest van een poging diefstal van een tas. Daar zouden drie mannen (22, 23 en 35 jaar oud) bij betrokken zijn geweest.

De agenten gingen in gesprek met het slachtoffer en besloten de drie betrokken mannen aan te houden. Wie exact wat gedaan heeft is nog onduidelijk. Het drietal is overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Ze had haar tas terug maar miste wel haar telefoon en een geldbedrag.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (27-5-2019 om 06:19)
Roemeense criminelen komen graag naar hier ,vanwege de geringe pakkans ende straffen die ze hier krijgen als ze eens tegen de lamp lopen