Weerbericht:
Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bemanningslid gewond op schip Terneuzen

Toegevoegd: 28-05-2019, 10.32 uur
Het bemanningslid werd geraakt door een meerlijn. Het bemanningslid werd geraakt door een meerlijn. Het bemanningslid werd geraakt door een meerlijn.
Het bemanningslid werd geraakt door een meerlijn.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Aan boord van een uit Tholen afkomstig binnenvaartschip is maandag bij Terneuzen een bemanningslid dusdanig gewond geraakt dat de ambulancedienst moest worden ingeschakeld.


Volgens de politie werd het bemanningslid geraakt door een meerlijn. Het 86 meter lange schip meerde na het incident af bij de Oost Buitenhaven in Terneuzen. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse om zich over de gewonde te ontfermen. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.

Rond 14.00 uur werd ook de politie geïnformeerd maar die hoefde volgens de woordvoerder niet ter plekke te komen. Inmiddels is het schip doorgevaren naar Dordrecht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren