Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schip vastgelopen bij Westdorpe

Toegevoegd: 29-03-2024, 16.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE – Een schip is vrijdagmiddag in de problemen gekomen op het Kanaal Gent Terneuzen. Het overige scheepvaart ondervond geen hinder.


Er werd omstreeks 15.00 uur alarm geslagen vanaf het kanaal tussen Westdorpe en Sas van Gent. Door nog onbekende oorzaak was een schip gaan afdrijven richting de kant en kwam overdwars op het water te liggen. Doordat het schip te dichtbij de kant kwam te liggen, lag deze vast.

Meerdere bergingsboten van Multraship zijn ter plaatse gekomen om het schip, de Vitality, los te trekken. Het overige scheepvaartverkeer kan het schip via de achterzijde passeren. Rond 16.50 uur was het schip weer losgetrokken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angela Snelders (30-3-2024 om 22:45)
Multraship en Sleepdienst Van Aerde hebben deze klus samen uitgevoerd
Renzo Sandrini (29-3-2024 om 16:39)
De Hendrik 7 en Hendrik 8 van sleepdienst RF van Aerde waren als 1e ter plaatse .
Cookie-instellingen beheren