Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Koe belandt in sloot Veere

Toegevoegd: 30-05-2019, 13.04 uur - Update: 30-05-2019, 15.14 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Brandweerlieden hebben donderdag met behulp van een shovel een koe uit een sloot gehaald in het buitengebied tussen Arnemuiden en Veere.


Zowel een tankautospuit als een hulpverleningsvoertuig werden kort voor 11.00 uur opgeroepen nadat de koe in haar benarde positie was aangetroffen in een sloot langs de Kanaalweg Oostzijde. Ter plekke bleek de kraan van de brandweer echter niet lang genoeg en ook trekken met behulp van brandweerslangen lukte niet.

Rond het middaguur arriveerde een boer met een shovel. Die heeft de koe kort daarna op de kant gehaald en vervolgens naar een boerderij gebracht. Over de toestand van het dier is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren