Geen bijzonderheden bij integrale controle

Toegevoegd: 13-06-2019, 19.53 uur

Geen bijzonderheden bij integrale controle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Op een bedrijventerrein in Sint Philipsland is dinsdag een integrale controle gehouden. De gecontroleerde bedrijven hadden hun zaakjes redelijk op orde want de controle leverde volgens de gemeente Tholen geen noemenswaardige zaken op.

Volgens de gemeente werd tijdens de handhavingsactie een zogeheten quick-scan uitgevoerd op de milieu- en wabowetgeving. “Het doel achter deze controle is het naleven van een veilige, duurzame en schone leefomgeving. Bij de circa 20 bezochte bedrijven zijn geen noemenswaardige zaken aangetroffen. Waar van toepassing zijn de nodige adviezen verstrekt.”, zo legt de gemeente uit.

Bij integrale controles werken verschillende overheidsinstanties samen. Zij controleren soms zelfstandig, soms gezamenlijk. Doorgaans werken de gemeente, politie, Belastingdienst en de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) samen. In de gemeente Tholen wordt sinds 2018 met integrale controles gewerkt. De controle in Sint Philipsland is de derde die in de gemeente werd gehouden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750